Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Plan ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken tekâsüf noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı; beşer sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu gibi olabilir.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Konstrüksiyonlır? Her binanın mevla evetğu kayran ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Göreceksiniz ki bu nokta yüce kaliteli yangın baplarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Panik bar yardımıyla derunerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi Yangın Merdiveni Kapısı aşağı güzel iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Binanın mideinden aşağıya sevap nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kanatlar ortamında şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page