Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf düzlükına bakılırsa, rengine bakarak evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile anlayışlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının taçı esna son kadar farklı bedel skalasına sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en uygun paha politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın veya müstacel boyut vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dilek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması dokumalabilmektedir.

Biryoğun firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mono blok gövde bünyesı grup sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 tane Yangın Kapısı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlanmaktadır.

Başkaca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla çıkmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en akla yatkın fiyatlarla malik çıkmak bâtınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taliı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik kısım ile elan kesif tasarruf sağlanabilir.

Report this wiki page